Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Debut trailer για το Warhammer 40,000: Rogue Trader

Η Owlcat Games ετοιμάζει το Warhammer 40,000: Rogue Trader. Πρόκειται για ένα κλασσικό RPG, που τοποθετείται στο σκοτεινό σύμπαν επιστημονικής φαντασίας της Games Workshop και το gameplay του βασίζεται σε μάχες τύπου turn-based. Θα κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες, άγνωστο όμως το πότε.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός Rogue Trader. Θα έχουν στη διάθεσή τους ένα τεράστιο voidship και αρκετό προσωπικό για να επεκτείνουν τα όρια της Imperium στο Koronus Expanse, μια περιοχή που κανείς ως σήμερα δεν εχει εξερευνήσει. Οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν τα αστρικά συστήματα, τον κόσμο και τους χαρακτήρες του τίτλου.


Ως ένα cRPG, το Rogue Trader προσφέρει αρκετούς συνεργάτες, όπως ένας Space Marine, ένας Aeldari Ranger και μία Sister of Battle.

Το Rogue Trader είναι το όνομα της πρώτης έκδοσης του επιτραπέζιου Warhammer 40,000, που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του '80.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*